Cégünk

Cégünk tagja a Flag Alliance-nek, mely több mint 30.000 m2 gyártóterületével a világ legnagyobb és legmodernebb zászló- és reklámeszköz-nyomtató cégcsoportjai közé tartozik.

Cégünk termékkínálatában megtalálhatók a reklámzászlók, molinók, nagyméretű digitális nyomatok, strandzászlók, zászlórudak, Roll Up-ok, kiállítási falak és pultok, valamint a rendezvénysátrak. Kínálatunkat a nemzeti zászlók széles választéka teszi teljessé.

A mérettől és a megrendelt mennyiségtől függően szitanyomással vagy kiváló minőségű digitális nyomtatási eljárásokkal készítjük el termékeinket.

A tanácsadástól kezdve a gyártáson keresztül egészen a termék átadásáig minden folyamatot házon belül végzünk, képzett kollégáink segítségével. Ennek köszönhetően megrendelőink elképzeléseit gyorsan és szakszerűen tudjuk megvalósítani.

A Flag Alliance fejlesztőcsapata folyamatosan az új, innovatív termékek kialakításán, valamint a gyártási eljárások és folyamatok további optimalizálásán és tökéletesítésén dolgozik.

Elégedett vásárlókkal büszkélkedhetünk a világ minden táján. Megrendelőink a gazdaság minden területéről, a kulturális és politikai életből kerülnek ki.

A magas szintű technikai know-how, a szakképzett alkalmazottak és a megbízható beszállítókkal történő együttműködés a jövőben is garancia az ügyfeleink kívánságainak és elvárásainak teljesítésére.

Hungarodekor