Elemek megjelenítése címkék szerint: strandzászló készítés

kedd, 19 február 2019 09:58

Strandzászló-Bowflag® (beachflag)

Strandzászlóink Magyarországon egyedülállóan széles méret- és formaválasztékban rendelhetőek.

Több éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően termékeink gyártásakor a legjobb minőségre törekszünk, elérhető áron. A kiváló minőség ellenőrzése érdekében szélcsatorna teszteknek vetetjük alá az általunk gyártott strandzászlókat. A beachflag szélcsatorna teszt eredményeit ide kattintva tekintheti meg...

Minden igényt kielégítő, hatalmas talpkínálattal rendelkezünk.
Strandzászlóink a rossz időjárási körülményeknek is ellenállnak, széles formaválasztéknak és impozáns megjelenésüknek köszönhetően kimagaslanak a tömegből. A beachflag-ek rendkívül népszerűek szabadtéren: fesztiválokon, szórakozóhelyeken, versenyeken, vagy akár egy üzlet vagy étterem előtt is.

A Bowflag® Basic kiváló minőségű strandzászló. Reprezentatív megjelenést biztosít a vállalati prezentációkon, termékbemutatókon, sporteseményeken, kül- és beltéren egyaránt.

A különleges design-nak, széleskörű felhasználási lehetőségeknek és egyszerű kezelhetőségének köszönhetően a Bowflag® Basic napjainkra a rendezvények egyik meghatározó elemévé vált. Magyarországon a leggazdagabb méret- és formavilággal vállalunk strandzászló készítést, akár 1 db-tól is, gyors határidővel. Több, mint 20 féle talp közül biztosan megtalálja az ideális megoldást a helyszíntől függően.

Magyarországon egyedüliként teszteltük termékeinket szélcsatornában, melyek bizonyítják a strandzászlóink kiváló minőségét. A szélcsatorna teszt eredményeit ide kattintva tekintheti meg...