Strandzászló-Bowflag®

Strandzászlóink Magyarországon egyedülállóan széles méret- és formaválasztékban rendelhetőek.

Több éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően termékeink gyártásakor a legjobb minőségre törekszünk, elérhető áron. A kiváló minőség ellenőrzése érdekében szélcsatorna teszteknek vetetjük alá az általunk gyártott strandzászlókat.

Minden igényt kielégítő, hatalmas talpkínálattal rendelkezünk.
Strandzászlóink a rossz időjárási körülményeknek is ellenállnak, széles formaválasztéknak és impozáns megjelenésüknek köszönhetően kimagaslanak a tömegből. Rendkívül népszerűek szabadtéren: fesztiválokon, szórakozóhelyeken, versenyeken, vagy akár egy üzlet vagy étterem előtt is.

 A strandzászlóink nyomtatását digitális eljárással végezzük, a nyomatot pedig utókezeléssel rögzítjük az anyagra, így a zászlók hátoldala is szépen látszik.

Cégünk 3 strandzászló termékcsaládot értékesít, amelyek mindent igényt kielégítenek:

  • Basic strandzászló családunk az egyik legkedveltebb termékünk: 6 féle méretben kapható csepp és vitorla formában egyaránt.
  • Select strandzászlóink a megerősített kivitelnek köszönhetően tartósabb igénybevételre lettek kifejlesztve. 3 féle méretben kaphatóak.
  • Prémium strandzászlóink egyedülálló formáiknak köszönhetően, illetve a reklámfelület méretével tűnnek ki a környezetükből.