Reklámóra

A faliórák nemcsak otthonunk, de a tárgyalótermek, várók, irodák nélkülözhetetlen díszítő elemei is. Még nagyobb lehet a hatása, ha egyedi designnal készül! A modern, keret nélküli kivitel és a briliáns fotónyomat teszi különlegessé az órát. A faliórák formája lehet a megszokott kerek vagy a bevált négyzetes, cégek számára pedig téglalap alakú, mely elegendő helyet nyújt az egyedi logók megjelenítéséhez. Szív alakú óráink pedig a szerelmeseknek nyújtanak különleges ajándék ötletet. Az asztali óra elegáns, krómszínű lábakkal minden íróasztal dísze.

Reklámóra Reklámóra

 

Ami kiállja az idő próbáját!

  • briliáns fotónyomat elegáns, víztiszta plexi vagy modern, matt habosított PVC számlapon
  • precíz kvarc óraszerkezet fém mutatókkal
  • sokféle méret és forma választható

Ahová mindenki felpillant – ez itt a reklám helye!

 

Tervezzen egyedi órát reklámcélokra!

Az idő a mai felfokozott életvitelünkben jelentős szerepet kapott, így az egyik leggyakrabban használt tárgyunk az óra. Az óráknak számos típusát különböztethetjük meg, legyen szó karóráról, falióráról, asztali óráról, mindig nagyon hasznos segítséget nyújt mindennapjainkban. Az óra, mivel minden helyiségben szükségünk van rá, remek reklámozási lehetőséget biztosít a cégeknek, vállalkozásoknak.

Az egyedi órák modern, matt számlappal biztosítanak reklámozási felületet, de ezt az egyszerű felszínt kihasználva akár szeretteinket, kedvesünket is meglephetjük egy egyedi tervezésű ajándékkal. Az egyedi órák jól mutatnak minden helyiségben, legyen szó fali, vagy asztali változatukról. Az órák mérete és formája variálható, így kiválaszthatjuk a számunkra leginkább tetsző darabot, majd kreativitásunkat kihasználva megtervezhetjük a személyre szóló üzenetet, vagy akár reklámszöveget is.

Ha Ön is szeretne egyedi asztali- vagy faliórát tervezni barátainak, kedvesének, vagy akár reklámozási célokra cége népszerűsítésére, keressen fel minket ötleteivel, egyedi elképzeléseivel!

 

View the embedded image gallery online at:
https://hungarodekor.hu/reklameszkoz/reklamora#sigProId5bd3403af3