Elemek megjelenítése címkék szerint: háttérfal

hétfő, 21 máj. 2018 08:26

Íves Pop Up háttérfal textil nyomattal

A textil nyomatos, íves Pop Up sajtófal ötvözi a közkedvelt, hagyományos formavezetést a textilnyomat adta előnyökkel.  Nagy előnye a hagyományos Pop Up sajtófalakkal szemben, hogy nem kell bajlódni a nyomatok illesztgetésével, mert a nyomat a tárolásnál és a szállításkor is a Pop Up szerkezeten maradhat: nem gyűrődik, nem szakad be. Így Önnek már csak annyi dolga marad, hogy a rendezvényen pár másodperc alatt felállítsa a Pop Up falat.

A modern vonalvezetésű, íves Pop Up sajtófal impozáns méretű reklámfelület. Többféle méretben kapható. Egyszerűen, pár perc alatt, szerszámok nélkül is felállítható. Az egyes panelek mágnescsíkok segítségével rögzíthetőek az állványhoz. A nyomatok harmonikusan illeszkednek egymáshoz. Az íves Pop Up háttérfal mind gyöngyvászon, mind kemény falú, műanyag bőrönddel is rendelhető. Utóbbi nyomattal bevonva pultként is használható.

A textil nyomatos, egyenes Pop Up sajtófal helytakarékos, a kiállítási standokon könnyen beilleszthető a legkissebb háttér elé is. Nagy előnye a hagyományos Pop Up sajtófalakkal szemben, hogy nem kell bajlódni a nyomatok illesztgetésével, mert a nyomat a tárolásnál és a szállításkor is a Pop Up szerkezeten maradhat: nem gyűrődik, nem szakad be. Így Önnek már csak annyi dolga marad, hogy a rendezvényen pár másodperc alatt felállítsa a Pop Up falat.