Elemek megjelenítése címkék szerint: popup textil

kedd, 19 február 2019 09:58

Pop Up Falak, sajtófal gyártás

Cégünk a hagyományos, displayfóliás Pop Up falak mellett textilnyomatos Pop Up falakat és nagyméretű displayfalakat is kínál ügyfeleinek kiállításokra, rendezvényekre. Az Ön által megálmodott grafikát vastag, nem átlátszó textilanyagra nyomtatjuk, majd a kész nyomatot a szerkezetre tépőzárral rögzítjük. Így Önnek már csak annyi dolga marad, hogy a rendezvényen egyszerűen felállítsa a Pop Up falat.
Nagy előnye a hagyományos Pop Up falakkal szemben, hogy nem kell bajlódni a nyomatok illesztgetésével, mert a reklámfelület a tárolásnál is a szerkezeten maradhat: nem gyűrődik, nem szakad be. A textilnyomatot a szállításhoz sem kell eltávolítani, így a Pop Up fal minden helyszínen pár perc alatt felállítható.

Kínálatunkban megtalálhatóak legmodernebb világító Pop Up falak is.

hétfő, 21 máj. 2018 08:26

Íves display fal

Cégünk Displayfala kiválóan ötvözi a hagyományos Pop Up falak vonalvezetését a textilnyomatok előnyeivel. Igen kedvelt kiállítási termék, mert kiváló az ár-érték aránya. Mindegy, mekkora hely áll rendelkezésre a promóción, kiállításon, hisz display falunk 12 méretben kapható. Egyszerűen összeszerelhető. Nagy előnye, hogy mindkét oldala nyomtatható, így akár térelválasztóként is használható. Pénztárcabarát megoldás: A nyomat könnyen cserélhető, így ha változik a reklámüzenet, akkor sem kell az egész rendszert újra megvásárolni, csupán a nyomatot kell kicserélni. 

hétfő, 21 máj. 2018 08:26

Egyenes display fal

Cégünk egyenes Displayfala kiválóan használható sajtófalnak. Jól lehet fotózkodni előtte, hisz a nyomat nem csillan be. Kiváló az ár-érték aránya. Mindegy, mekkora hely áll rendelkezésre a promóción, kiállításon, hisz display falunk 12 méretben kapható. Egyszerűen összeszerelhető. Nagy előnye, hogy mindkét oldala nyomtatható, így akár térelválasztóként is használható. Pénztárcabarát megoldás: A nyomat könnyen cserélhető, így ha változik a reklámüzenet, akkor sem kell az egész rendszert újra megvásárolni, csupán a nyomatot kell kicserélni.